×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeilijke dag voor Jan Rietman

14.01.2018 -

Jan Rietman heeft nog altijd heel veel verdriet om het overlijden van zijn dochter Janine. Vandaag is een extra zware dag voor de presentator, omdat het Janine’s verjaardag is.


Jan Rietman staat op Facebook stil bij de verjaardag van zijn twee jaar geleden op 33-jarige leeftijd overleden dochter Janine. Hij schrijft: ‘Lieve Janine, we belden elkaar altijd rond 12 uur als we jarig werden, en dat zullen we altijd blijven doen. Lief Sjanientje, een gelukkige verjaardag daarboven. We hebben in Amerika een stukje van je uitgestrooid op de plek waar we zoveel plezier hebben gehad, bij de de zee, die net zo oneindig is als onze liefde voor elkaar. Wij zijn altijd samen, wij zijn altijd een. Heel veel liefs, I miss you, love you so much, xxxxx Papa.’