×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Moedermaffia’ heeft het gemunt op Joëlle Witschge

‘Moedermaffia’ heeft het gemunt op Joëlle Witschge
31.01.2020 -

Nadat Joëlle Witschge gisteren een kiekje van de hereniging met haar man Dave Bulthuis online zette, kreeg ze bakken kritiek over zich heen. Op de foto is namelijk te zien dat zij en Dave een mondkapje dragen om zich te beschermen tegen het coronavirus, maar hun zoontje Rio niet...


Joëlle en de bijna acht maanden oude Rio kwamen gisterochtend aan in Zuid-Korea. Daar kon het tweetal hun man en papa Dave Bulthuis weer in de armen sluiten. Maar dat Rio geen mondkapje droeg, schoot bij de moedermaffia in het verkeerde keelgat. Vandaag besluit Joëlle te reageren op alle kritiek.

‘Normaal reageer ik niet op hatelijke berichtjes, maar ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken’, schrijft ze bij een kiekje waarop Rio wél een mondkapje draagt. ‘Er van uitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u.’

https://www.instagram.com/p/B78y-1tnLRO/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

We missed you so much 🖤

A post shared by Joëlle Bulthuis-Witschge (@joellewitschge) on

Joëlle en Rio bleven na de feestdagen achter in Nederland omdat de dochter van Richard Witschge nog een aantal modellenklussen had. Dave moest vanwege zijn voetbalcarrière al eerder vertrekken naar hun woonplaats.

Ook interessant:

Suzan Seegers pakt draad weer op: ‘Het zal niet makkelijk zijn’

Zó probeerde Koen Wauters zijn huwelijk te redden

Bibi Breijman onthult: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’