×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder vertelt over laatste uren Paul Walker

2.08.2018 -

Bijna vijf jaar na de dood van Paul Walker komt er een documentaire over hem uit. Daarin vertellen familie en vrienden over de laatste uren van de acteur die in 2013 bij een crash met zijn auto overleed.


Zo herinnert zijn moeder Cheryl zich hun laatste gesprek voor het fatale ongeluk. De twee overlegden over het kopen van een kerstboom. 'We hadden een goed gesprek en toen bedacht hij zich ineens dat hij een evenement had. Hij stuurde een appje waarin hij zei: 'Oh mijn god, ik moet ergens zijn!'' Dat berichtje was het laatste contact dat ze met haar zoon had.

Familie en vrienden herdenken de Fast & Furiousster ieder jaar op zijn sterfdag. Het is een traditie geworden waarbij ze zijn favoriete surfplekken bezoeken en zonnebloemen in zee gooien. 'Ik heb brieven van mensen over de hele wereld ontvangen die zeggen dat hij een verschil gemaakt heeft in hun leven. Dat is een zegen. Hij zal nooit worden vergeten.'

De documentaire I Am Paul Walker wordt 11 augustus uitgezonden in de Verenigde Staten.