×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder van Justin Bieber feliciteert haar ‘dochter’ Hailey

Moeder van Justin Bieber feliciteert haar ‘dochter’ Hailey
23.11.2018 -

Pattie Mallette, de moeder van Justin Bieber, is stapelgek op haar kersverse schoondochter Hailey Baldwin, tegenwoordig beter bekend als Hailey Bieber. De vrouw van Justin was jarig en dat liet Pattie niet onopgemerkt voorbij gaan.


'Van harte gefeliciteerd Hailey! Ik hou van jou en ben ZO dankbaar dat ik jou als dochter mag hebben!', aldus de verjaardagstweet van schoonmoeder Pattie.

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn in september getrouwd in het gemeentehuis van New York tijdens een geheime ceremonie. Het stel liet daarna weinig los over hun relatiestatus. Op Twitter ontkende Hailey zelfs dat ze getrouwd was. Deze tweet heeft ze inmiddels verwijderd. Justin Bieber steekt zijn huwelijk ook niet langer onder stoelen of banken. 'Mijn vrouw is geweldig', schrijft hij bij een foto met Hailey.