×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Selena Gomez niet blij met Bieber

15.01.2018 -

De moeder van Selena Gomez is er niet blij mee dat haar dochter het opnieuw probeert met Justin Bieber. Toch is Mandy Teefey niet van plan om haar dochter tegen te houden.


'Selena is volwassen en kan haar eigen keuzes maken', verklaart Mandy aan website Gossip Cop. Ze zegt Justin zelf al jaren niet gesproken te hebben, maar dat staat los van haar dochters band met de zanger: 'Ze mag haar leven leiden zoals ze dat wil, als ze maar gelukkig, veilig en gezond is'.

Verhalen in de media dat Mandy probeert de relatie van haar dochter te saboteren door bijvoorbeeld te eisen dat Selena, die deze zomer een niertransplantatie onderging, een blaastest doet als ze uit is geweest met de zanger, verwijst ze naar het rijk der fabelen: 'Ze is 25 jaar oud en weet wat er op het spel staat met haar gezondheid. Ik bemoei me niet met haar leven op de manier waarop het wordt opgeschreven'.

In december maakte het stel bekend in relatietherapie te gaan. Dit om in een laatste poging hun knipperlichtrelatie, die al jaren stand houdt, te redden.