×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder John en Linda de Mol overleden

20.12.2016 -

De moeder van John en Linda de Mol is helaas overleden. Dat maakt Johnny de Mol bekend op social media. Hannie de Mol is 82 jaar oud geworden.


'Omdat zij wist wat liefde was, weten wij het ook', schrijft hij bij een engelse tekst op Instagram. 'Rust zacht lieve oma', gaat hij verder over zijn grootmoeder Hannie de Mol. 

Hannie leed al langer aan Alzheimer. Linda was meerdere malen openhartig over de ziekte van haar moeder. 'Een 'Hallo Linda' als ik binnenkom is er niet meer bij', vertelde ze in 2014 aan het AD. Ze noemde de ziekte toen ook 'een ontzettend verdrietig proces'.

Johnny was heel hecht met zijn grootmoeder. Hij plaatste zeven weken geleden nog een foto waarop hij haar hand vasthield. 'Mijn grootste liefde', schreef hij erbij. Ook in de post waarin hij zegt dat ze is overleden noemt hij haar zijn beste vriend. Eerder vandaag plaatste Johnny ook al een tekst die over een oma ging. Daarbij schreef hij dat hij nog meer van zijn grootmoeder nodig had. 

De vader van John en Linda, John de Mol sr., overleed in september 2013. Nu moeten ze helaas ook afscheid nemen van hun moeder. 

 

Omdat zij wist wat liefde was, weten wij het ook! Rust zacht lieve Oma.. #pray #love #greatexample #bestfriend #forevergrateful

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

 

# #greatexample #needmoreofthis #pray #love

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

 

My biggest LOVE!! OMA #truelove #bestfriend #funnywoman #classylady

Een foto die is geplaatst door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op