×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Hans Klok overleden

Moeder Hans Klok overleden
15.12.2019 -

Droevig nieuws voor Hans Klok. Zijn moeder Gerda is op 80-jarige leeftijd overleden.


De moeder van Hans Klok leed al enkele jaren aan Alzheimer. Toch was haar dood nog redelijk onverwacht. Dat laat de illusionist aan de Telegraaf weten. ‘Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien, en dat blijkt nu dus ook het geval. Helaas is het niet anders’, aldus Hans. ‘Maar zij vond altijd dat ik mijn dromen achterna moest jagen. Ik had nĂº de kans naar Las Vegas te gaan. Het was nu of nooit en mijn moeder zou niet hebben gewild dat ik het voor haar had gelaten. Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook, zei ze altijd.’

Hans is momenteel nog in Las Vegas, maar zal er alles aan doen om op tijd in Nederland te zijn voor het afscheid van zijn moeder. ‘Er is hier gelukkig alle begrip voor dat ik even naar Nederland op en neer wil voor het afscheid’, vertelt hij. ‘Ik hoor het straks, maar waarschijnlijk is het vrijdag of zaterdag. Natuurlijk wil ik daarbij zijn. De avond van tevoren aankomen en meteen daarna terug. Dat moet te regelen zijn’, aldus Hans.

Lees ook:

André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

Samantha Steenwijk: ‘Ik moet hard voor mijn relatie vechten’

Emigratie Ik Vertrek-koppel nog geen succes: ‘We geven onszelf nog twee jaar’