×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Dotan: ‘Als dit zo blijft, gaat hij emigreren’

16.04.2018 -

Uit onderzoek werd bekend dat er tal van nepfans hem de hemel inprezen en zelfs een verzonnen ontmoeting met een leukemiepatiënt is ingezet om hem in een goed daglicht te plaatsen, maar een reactie van Dotan zelf blijft uit. Zijn moeder, Patty Harpenau, heeft wél gereageerd op de pijnlijke kwestie.


'Het is de carrière van Dotan, maar dit raakt je in het hart. Het is gewoon niet leuk meer. Een collectief veld van totale aanbidding is totaal omgeslagen naar diepe… Ik heb er gewoon geen woorden voor', vertelt Patty in een interview met het AD.

'We worden als familie door het slijk gehaald. 'Zo moeder, zo zoon'. Daar krimpt je hart van. Er komt ontzettend veel over ons heen. Ik denk dat het uitermate verstandig is als Dotan vanavond in een grote talkshow gaat zitten. Maar ik kan me ook voorstellen dat hij denkt dat iedereen door de stront kan zakken', vervolgt de bezorgde moeder.

'Waarom Dotan', vraagt zij zich hardop af, 'hij is zó goed, zo talentvol en succesvol, hij heeft dit helemaal niet nodig!'.

Of Dotan tekst en uitleg gaat geven is nog even de vraag. Of hij in Nederland blijft, is zelfs de vraag: 'Als dit onrecht blijft aanhouden, dan denk ik dat hij gaat emigreren. Hij heeft genoeg fans in het buitenland', besluit Patty.

Eerder liet Dotan’s platenmaatschappij Universal al weten met smart te wachten op een reactie van de zanger. Universal Music zegt sinds de publicatie in de Volkskrant niets van hem vernomen te hebben. 'Het is aan Dotan zelf om commentaar te geven en het is zeer wenselijk dat hij dit op korte termijn doet', zei Universal eerder vandaag.