×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mode-hommage aan Sandra Reemer

Mode-hommage aan Sandra Reemer
16.10.2017 -

Mode-ontwerper Addy van den Krommenacker wijdt een expositie aan de meest memorabele kleding van Sandra Reemer. Van den Krommenacker was ruim 35 jaar bevriend met de zangeres en presentatrice die in juni overleed aan de gevolgen van borstkanker. Met hem als vaste stylist werd Sandra tot best geklede BN’er gekroond.


In Den Bosch zijn tal van haar outfits te zien, waaraan vele Nederlanders warme herinneringen hebben. Van haar eerste songfestivaljurk tot de powersuits met brede schouders uit Wedden, Dat..?!, Sterrenslag en Showmasters. Ook te zien zijn de galajaponnen waarmee Sandra aan de arm van Addy op de rode lopers verscheen.

 
(Foto: Reni van Maren)

 
(Foto: Reni van Maren)

 
(Foto: Reni van Maren)

 
(Foto: Reni van Maren)

 
(Foto: Reni van Maren)

Het is dinsdag 67 jaar geleden dat Sandra Reemer werd geboren op Java. Op haar geboortedag begint een veiling van haar nalatenschap. Een aantal iconische kledingstukken die ze tijdens haar songfestivaloptredens heeft gedragen komen bij Catawiki onder de hamer. Ook een schilderij van Anton Heyboer en haar door Jan des Bouvrie ontworpen kaptafel worden geveild.