×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moddergooien Brad en Angelina gaat verder

9.08.2018 -

De advocaat van Angelina Jolie noemt de reactie van Brad Pitt op de alimentatie-eis van de actrice woensdag 'een schaamteloze poging om de waarheid te verhullen.'


Eerder op de dag reageerde het juridische team van de acteur op aantijgingen van het kamp van Angelina dat hij sinds hun breuk in september 2016 amper heeft bijgedragen aan het onderhoud van hun zes kinderen. Advocaat Lance Spiegel diende documenten in waaruit blijkt dat Brad 8 miljoen dollar aan Angelina heeft geleend voor de aankoop van een huis, en voor 1,3 miljoen dollar aan rekeningen voor het gezin heeft betaald.

In een verklaring aan People benadrukt Angelina's raadsvrouw Samantha Bley DeJean dat een lening geen alimentatie is. Brad koos er volgens haar voor het huis dat de familie deelde niet te verlaten, waarop Angelina hem heeft gevraagd te helpen met een nieuw huis voor haar en hun kinderen. 'In plaats daarvan bood hij Angelina een lening aan, waar hij haar rente voor rekent.' Ze noemt het 'misleidend en onjuist' dat het team van Brad nu doet alsof de lening een vorm van alimentatie is.

De advocate schrijft verder: 'Normaal gesproken betaalt een welgestelde vader de kosten voor zijn kinderen vrijwillig en is er geen reden om naar de rechter te stappen. Alimentatie is niet optioneel in Californië.'

Brad en Angelina gingen in september 2016 uit elkaar, maar zijn nog altijd niet gescheiden. Ze hebben zes kinderen samen: zoons Maddox (17), Pax (14) en Knox (10) en dochters Zahara (13), Shiloh (12) en Vivienne (10).