×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miss Montreal ontbijt onder de Nachtwacht

6.11.2017 -

Zangeres Sanne Hans, alias Miss Montreal, heeft maandagochtend het Nationale Schoolontbijt geopend in het Rijksmuseum in Amsterdam. De tafel stond gedekt in de eregalerij onder de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Ook het koor van Kinderen voor kinderen was bij de opening aanwezig.


Gezond ontbijten is geen kunst! Dat is het thema van het vijftiende Nationale Schoolontbijt. Vanaf maandag gaan op 2900 basisscholen ruim een half miljoen kinderen samen aan tafel om de eerste maaltijd van de dag te nuttigen. Ook in 265 gemeentehuizen en drie musea wordt ontbeten tijdens deze landelijke actie, die tot en met vrijdag duurt.

Een ander hoogtepunt is het traditionele Binnenhofontbijt op woensdag. Kinderen ontbijten dan met Kamerleden in de Gouden zaal van het Mauritshuis in Den Haag.

 

Goedemorgen!!! #nationaalschoolontbijt

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

 

Lekker met kinderen voor kinderen!

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

 

Was zo gezellig met die lieve kids

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op