×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miss Montreal komt eind oktober met eerste Nederlandstalige plaat

Miss Montreal komt eind oktober met eerste Nederlandstalige plaat
14.03.2019 -

Na Anouk komt ook Sanne Hans met een Nederlandstalige plaat. De zangeres kondigde haar nieuwe album, dat in oktober zal verschijnen, donderdag aan in het ochtendprogramma van Giel Beelen.


‘Ik ga in juni drie weken lang alleen maar schrijven, want ik kom met een Nederlandstalig album, ergens eind oktober’, zegt de zangeres, bekend als Miss Montreal. ‘Heel cool. Ik ben er heel blij mee.’

Ze vervolgt: ‘Ik heb allemaal vette mensen gevraagd en iedereen wil. Dat zijn we nu aan het inplannen.’ De eerste single zal waarschijnlijk eind juni verschijnen.

Miss Montreal heeft tot nu toe alleen Engelstalige albums uitgebracht. Wel zong ze al eens duetten in het Nederlands. Zo nam ze met Marco Borsato het nummer Neem me mee op en werkte ze voor Hoe samen met Nielson.