×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miskraam voor vrouw Jack Osbourne

6.09.2013 -

De vrouw van Jack Osbourne, Lisa, heeft een miskraam gehad. Dat maakte ze zelf bekend op haar weblog.


"Jack en ik zijn vorige week onze jongetje kwijtgeraakt", schrijft Lisa. "Zo'n late miskraam is verreweg het zwaarste dat elk van ons ooit heeft meegemaakt." Ook vraagt ze om respect voor hun privacy. Op Twitter bedankt ze haar volgers voor de liefde en steun die ze kreeg.
Jack en Lisa kregen vorig jaar een dochter, Pearl Clementine. Ze zijn in oktober getrouwd. Begin augustus maakte Lisa (26) op haar weblog Raddest Mom bekend dat zij in verwachting was van een tweede kind.
Jack is de zoon van Ozzy en Sharon Osbourne. Hij werd bekend door de realityserie die over het gezin werd gemaakt, The Osbournes. Hij presenteerde daarna een aantal Britse tv-programma's, zoals Jack Osbourne: Adrenaline Junkie.