×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Misdaadjournalist Thijs Zeeman gaat aan de slag bij RTL

Misdaadjournalist Thijs Zeeman gaat aan de slag bij RTL
16.12.2019 -

Een nieuwe uitdaging voor misdaadjournalist Thijs Zeeman! Hij maakt de overstap van SBS6 naar RTL 5 en gaat nieuwe programma's ontwikkelen.


‘Na vijf prachtige jaren bij SBS6, wordt het tijd voor een volgende stap. Ik ben zeer dankbaar voor de tijd en mogelijkheden die mij daar geboden zijn’, laat Thijs Zeeman weten. ‘De drive en ambities die RTL heeft voor de toekomst werken zeer aanstekelijk. Ik verheug me enorm om samen met een geweldig team weer mooie en opzienbarende programma’s te gaan maken. Het klinkt wat cliché, maar ik ben ongelooflijk trots dat ik vanaf januari 2020 onderdeel word van één van de mooiste mediabedrijven in Nederland.’

Zeeman maakte voor SBS6 onder meer documentaires over Frank Masmeijer en Ivana Smit, daarnaast presenteerde hij programma’s als Gestalkt en Boeven uit de bouw.

Lees ook:

Expeditie Robinson kostte Hugo Kennis bijna zijn huwelijk

André Hazes heeft zijn pijlen alweer gericht op volgende vrouw

Samantha Steenwijk: ‘Ik moet hard voor mijn relatie vechten’