×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mischa Barton boort bestelwagen in flat

12.02.2017 -

Mischa Barton is zaterdagavond tijdens het verhuizen met een gehuurde bestelwagen gecrasht tegen een appartementencomplex in Hollywood. Mischa had al haar spullen in het vrachtwagentje gestopt en reed naar haar nieuwe adres onderaan de Sunset Strip, maar ze had kennelijk geen rekening gehouden met de hoogte van het voertuig waardoor ze de wagen klem reed onder een grote carport.


Zowel de bovenkant van de huurbus als de carport raakte daarbij fiks beschadigd. De actrice was flink van streek na het ongeluk. ''Oh my god, alles wat ik bezit zit in de wagen'', zegt ze geschrokken op een video van het incident.

Het zit de Brits-Amerikaanse actrice de afgelopen tijd niet mee. In januari werd ze gedrogeerd op haar eigen verjaardagsfeestje en werd ze in verwarde toestand naar een ziekenhuis afgevoerd. Volgens TMZ was Mischa gedwongen te verhuizen omdat buren bijna maandelijks de politie belden wegens haar storende gedrag.