×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Miro Kloosterman verlaat GTST en Bodyguard voor liefde’

14.02.2017 -

Acteur Miro Kloosterman verdwijnt uit Goede tijden, slechte tijden. Ook is hij gestopt met zijn rol in de musical The Bodyguard. De 36-jarige acteur zou alles opzij hebben gezet om zijn nieuwe liefde achterna te reizen naar Zuid-Afrika.


Er is volgens een bron bewust geen ruchtbaarheid gegeven aan Miro's vertrek. 'Hij is met stille trom vertrokken. Er was geen officieel afscheid omdat er bewust niet te veel ophef over gemaakt mocht worden.'

De 36-jarige Miro, die in GTST de rol van Thijs Kramer speelt, heeft sinds kort een relatie met model Laurie Gordeijns. In The Bodyguard was hij, afwisselend met Dave Mantel en Mark van Eeuwen, Frank Farmer.