×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Milla Jovovich bevallen van derde dochter

Milla Jovovich bevallen van derde dochter
3.02.2020 -

De derde dochter van Milla Jovovich en Thomas Anderson is zondag geboren. Zaterdag liet de actrice op Instagram nog weten dat de bevalling nu elk moment kon beginnen en dat ze erg zenuwachtig was.


‘Mijn uitgerekende datum is morgen, dus ik maak me klaar om naar het ziekenhuis te kunnen vertrekken’, aldus Jovovich in de post. ‘Grappig dat ik dacht dat de derde een makkie zou worden, maar ik ben eigenlijk supernerveus, omdat ik nu weet wat ik kan verwachten. Ik hoop dat mijn volgende post een foto is van ons nieuwste kleine meisje. Wens me succes iedereen!’

Us Weekly weet te melden dat de derde spruit van het stel zondag inderdaad ter wereld is gekomen. Hoe de jongste telg van de familie Anderson heet is nog niet bekend. De oudste dochters van de twee kregen elf en vier jaar geleden de namen Ever en Dashiel.