×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miljuschka Witzenhausen openhartig over liefde

24.10.2017 -

Miljuschka Witzenhausen gaat als een speer in Hilversum en daarbuiten: RTL Boulevard, een nieuw kookboek en ja, ze is ook weer gelukkig in de liefde. Dat vertelt de 32-jarige presentatrice in een interview met VIVA.


De presentatrice vertelt dat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft na haar scheiding in 2015 van tattoo-kunstenaar Tycho Veldhoen. 'Ik heb het een plek gegeven. We hebben een goede balans voor de kinderen gevonden, dat is top', zegt ze. Miljuschka en Tycho kregen twee kinderen, de inmiddels 7-jarige Rembrandt en 5-jarige Felina. 'Ik wens het niemand toe maar dingen gebeuren meestal om een reden', vervolgt ze.

Kort na haar scheiding werd Miljuschka opnieuw verliefd, op Philip, die ze al kende van het werk. De vonk sloeg al snel over want ook hij houdt van lekker eten. Maar hem voorstellen aan haar kinderen, daar wachtte ze een half jaar mee. 'Dat was spannender dan welke auditie of uitzending van RTL Boulevard ook', vertelt Miljuschka die eraan toevoegt dat het inmiddels goed loopt tussen Philip en haar kinderen.

Ook in het werkveld gaat het goed met de presentatrice. Sinds kort presenteert ze in het weekend het populaire televisieprogramma RTL Boulevard. Miljuschka lijkt niet erg bezig te zijn met de kijkcijfers. 'Helemaal niet', zegt ze tegen VIVA. 'Naar mijn programma's op TMF en 24Kitchen keken soms maar drieduizend mensen. Ik heb nog nooit zo'n goed bekeken programma gehad', vervolgt ze.