×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miljuschka Witzenhausen: ‘Omarm je rondingen’

Miljuschka Witzenhausen: ‘Omarm je rondingen’
12.06.2019 -

Het laatste woord over de vollere paspoppen van Nike is nog niet gezegd. Ook Miljuschka Witzenhausen mengt zich in de discussie over plussize-modellen. 'Lieve dames omarm je rondingen en maat', geeft de presentatrice en tv-kok als advies.


Miljuschka is steevast openhartig over haar eigen gewicht en maten en verbergt dat nu ook niet. ‘Ik heb maat 40-44 en zit heerlijk in mijn vel. Geluk zit m niet in de perfecte kledingmaten maar in een lekkere maaltijd, een knuffel van je kind of wakker worden met je liefde. De paskamer kan een bitch zijn. Dus praise the lord voor nieuwe paspoppen met een grotere maat.’

Maandagavond ontstond er grote ophef toen Olcay Gulsen en Caroline Tensen in RTL Boulevard negatieve opmerkingen maakten over de nieuwe plussize-paspoppen van Nike. Vele kijkers ervoeren het als ‘fatshaming’. Olcay ging daarom dinsdag diep door het stof in de uitzending. Het was niet haar bedoeling mensen te kwetsen.