Miljuschka heeft het moeilijk na de scheiding

Miljuschka Witzenhausen en haar man Tycho maakten onlangs bekend na een relatie van zeven jaar uit elkaar te gaan. De presentatrice vertelt nu dat ze een zware tijd beleeft.

"Ik heb in mijn leven veel meegemaakt, maar dit is de allermoeilijke beslissing die ik ooit heb moeten nemen", vertelt ze. "Het is alsof je constant op drijfzand loopt", vervolgt de 30-jarige Miljuschka. "Mijn hele basis, het nest dat ik heb gebouwd toen ik zwanger werd, is weg." Miljuschka en tattoo-artist Tycho hebben samen twee kinderen, een zoon en een dochter.
Witzenhausen stopte na haar eerste zwangerschap met werken, maar inmiddels is ze weer volop aan de slag. Ze vertelt Viva dat het nu soms wel lastig is om de balans te vinden tussen werk en de opvoeding van haar kinderen. "Dat is worstelen, puzzelen. Maar het lukt, omdat Tycho en ik de opvoeding verdelen", zegt de brunette eerlijk. "Bovendien: veel moeders zijn me al voor gegaan, dus ik zal het ook overleven. We hebben prachtige jaren gehad en twee bloedjes van kinderen gekregen die we samen blijven opvoeden. Dit is wat het is. Het ging niet meer."
Miljuschka, die nu te zien bij 24Kitchen met Miljuschka’s Foodtrucks en met het nieuwe programma 24Kitchen Food Truck Challenge, is optimistisch. "Ik ben pas dertig, er liggen nog zo veel jaren voor me. Zo veel dromen ook. Kookboeken schrijven, eetreizen door Italië organiseren, programma-ideeën die ik wil uitwerken. Of ik begin een heel klein restaurant. Het komt wel goed."