×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus werkt aan nieuwe muziek

1.07.2018 -

Miley Cyrus is bezig aan een opvolger van haar vorig jaar uitgekomen album Younger Now. De 25-jarige zangeres zou al aan het opnemen zijn.


'Een nieuw album ligt in het verschiet voor Miley', zegt een bron tegen Us Weekly. 'Ze is sinds afgelopen week in New York en werkt officieel aan nieuwe muziek.' Volgens de bron werkt ze in dezelfde studio als Lady Gaga en gaan de opnames tot diep in de nacht door. Sommige fans speculeren al over een mogelijke samenwerking met Lady Gaga.

De bekende producer Mark Ronson is waarschijnlijk bij het nieuwe album betrokken. Hij postte woensdag op Instagram een foto waarop ook Miley staat. 'Het meisje op dit plaatje heeft mij geholpen met het schrijven van een van mijn favoriete liedjes', schreef hij erbij.