×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus verhuist na bosbranden

Miley Cyrus verhuist na bosbranden
13.12.2018 -

Miley Cyrus en haar verloofde Liam Hemsworth zijn verhuisd naar Nashville, nadat hun huis in Malibu in vlammen was opgegaan bij de bosbranden vorige maand in de staat Californië. En ook al zijn de branden geblust, het koppel is niet klaar om terug te gaan naar Californië. De twee wonen nu dicht bij de ouders van Cyrus, die ook een huis hebben in Nashville.


'Normaal wonen we in Malibu, maar op dit moment wonen we in Nashville en daar raken we langzaam aan gewend,' vertelt de popster. 'Ik denk dat het moeilijkste voor ons beiden nu is om terug te gaan. Heel veel mensen proberen nu terug te gaan naar huis, mensen die hun thuis niet zijn kwijtgeraakt, maar Malibu is nu niet hetzelfde voor me.'

Toen de brand hun woning bereikte, was alleen Hemsworth thuis. Het lukte hem om alle huisdieren te redden, maar alle schriften van Cyrus met haar handgeschreven teksten gingen verloren. 'Dat was het moeilijkste voor mij om te verliezen, elk nummer, waaronder Malibu,' vertelde Cyrus.

De zangeres vertelde ook over haar relatiestatus met Hemsworth, met wie ze al jaren een knipperlichtrelatie heeft. 'Ik noem hem mijn partner, mijn overlevingspartner. Hij vindt het niet romantisch, maar ik vind van wel.'