×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus op stap met Kellan Lutz

29.12.2013 -

Miley Cyrus heeft een bijzonder gezellige avond gehad. De Wrecking ball-zangeres was bij het concert van Britney Spears in Las Vegas en daarna bij de opening van het Beacher's Madhouse. Daar liep ze niet geheel toevallig Kellan Lutz tegen het lijf.


De laatste tijd doen hardnekkige geruchten de ronde dat Miley en de 28-jarige Twilight-acteur aan het daten zijn. "Ze waren heel gezellig aan het kletsen", vertelt een ooggetuige aan People. "Miley was aan het lachen en raakte zijn rug aan. Op een gegeven moment kuste ze zelfs zijn oor."

Miley en Kellan zouden aan het einde van de avond, met een aantal andere mensen, het feestje hebben verlaten. "Kellan volgde Miley op gepaste afstand."