×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus krijgt ziekenbezoek van haar nieuwe liefde

Miley Cyrus krijgt ziekenbezoek van haar nieuwe liefde
9.10.2019 -

Miley Cyrus is gisteren opgenomen in het ziekenhuis vanwege vermoedelijk een amandelontsteking. Vandaag krijgt ze gelukkig bezoek van haar nieuwe liefde Cody Simpson.


Op Instagram is te zien hoe Cody met een bos rozen én zijn gitaar bij Miley in de kamer staat. In een ander filmpje is te zien hoe hij een speciaal voor Miley geschreven nummer zingt. ‘Het nummer is te speciaal om alleen voor mezelf te houden, dus ik heb hem nu onder druk gezet om hem volgende week uit te brengen en het werkt’, schrijft Miley. Zo te zien is het dik aan tussen de twee!

De zangeres werd onlangs gespot met Cody, waarna ze haar volgers had opgeroepen om haar niet te vooroordelen dat ze aan het daten is.