×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus haalt uit na ongewenste zoen van fan

Miley Cyrus haalt uit na ongewenste zoen van fan
5.06.2019 -

Miley Cyrus heeft op Twitter gereageerd op een incident in Spanje dit weekend, waarbij een fan haar beetpakte en zoende.


‘Ze kan aanhebben wat ze wil. Ze kan maagd zijn. Ze kan het met vijf verschillende mensen doen. Ze kan met haar echtgenoot zijn. Ze kan met haar vriendin zijn. Ze kan naakt zijn. Maar ze kan NIET vastgepakt worden zonder haar instemming’, schreef de zangeres dinsdag op Twitter. Ze voegde de hashtag #DontFuckWithMyFreedom toe, een regel uit haar nieuw single Mother’s Daughter.

Het moment werd vastgelegd door een andere fan. In die video is te zien hoe een man Miley vastgrijpt, naar zich toetrekt en zoent. De zangeres wurmt zich los, waarna haar man Liam Hemsworth, die voor haar liep, een arm om haar heen legt en de twee in een auto stappen.

Bij haar tweet plaatste Miley het filmpje en een fragment uit programma The Talk, waarin presentatrice Sara Gilbert haar afschuw uitspreekt over mensen op social media die in de comments schreven dat de zangeres erom vroeg vanwege haar kledingkeuze.