×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd’

‘Miley Cyrus en Liam Hemsworth getrouwd’
24.12.2018 -

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zouden in het diepste geheim zijn getrouwd. Althans, als we de Instagram-story van een goede vriend van het stel mogen geloven.


Op de social mediapost van Conrad Carr staan de 26-jarige zangeres en de 28-jarige acteur namelijk op het punt om een bruidstaart aan te snijden. Achter hen hangen slingers en ballonnen en is 'Mr.' en 'Mrs.' te lezen. Ook staan er glazen champagne en genieten de gasten van allerlei verschillende hapjes.

Op een andere foto nemen Liam en zijn broers Luke en Chris shotjes van een plankje. Zowel Liam als Miley zelf hebben nog niks over hun geheime bruiloft op social media gedeeld.

Het stel leerde elkaar in 2009 kennen op de set van de film The Last Song. In 2012 verloofden zij elkaar al, maar die verloving werd na een jaar afgebroken.

Miley en Liam gingen daarna uit elkaar, om vervolgens een jaar later weer te gaan daten.