×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus eert vader met tatoeage

Miley Cyrus eert vader met tatoeage
19.03.2017 -

Miley Cyrus heeft er een nieuwe tatoeage bij. De 24-jarige zangeres liet het woord 'pap' vereeuwigen op haar voet.


''Dit is misschien wel de beste tattoo die ik ooit heb gezien'', twitterde een trotse Billy Ray Cyrus bij een foto van de voet van zijn dochter. Aan de binnenkant van haar rechtervoet liet Miley 'dad', oftewel papa tatoeëren.

Miley heeft al heel wat tatoeages, zo'n vijftig. Dit zijn vooral kleine tattoo's. En er zitten wat vreemde plaatjes tussen. Zo heeft de verloofde van Liam Hemsworth een avocado, een potje van het Australische broodbeleg Vegemite, een tand, een verdrietig poesje in de binnenkant van haar lip en een marihuanablaadje laten vereeuwigen op haar lichaam.

Het is de laatste tijd verder erg stil rondom Miley. De Wrecking Ball-ster richt zich al een meer dan een jaar op haar relatie met Liam. De twee zijn inmiddels verloofd. En dat is de tweede keer. Jaren terug hadden ze ook al eens het voornemen om te gaan trouwen. Maar in 2013 liep de relatie stuk. Sinds januari 2016 zijn ze weer samen.