×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus doneert gul aan brandweermannen

Miley Cyrus doneert gul aan brandweermannen
14.11.2018 -

Liam Hemsworth heeft via Instagram laten zien dat er zo goed als niets van het huis over is dat hij met zijn verloofde Miley Cyrus en hun huisdieren deelde. Op de foto zijn, naast een hoop as, de letters die het woord LOVE vormen te zien. 'Het zijn hartverscheurende dagen geweest. Het enige dat overeind is blijven staan is de liefde'.


Liam vervolgt: 'Veel mensen in Malibu en de omliggende gebieden hebben hun huis verloren en mijn hart gaat uit naar iedereen die hiermee te maken heeft gehad. Ik heb gisteren de dag doorgebracht in Malibu met mensen uit onze gemeenschap en het is werkelijk geweldig om te zien hoe iedereen samenkomt en samenwerkt om elkaar te helpen. Deze zware tegenslag zal ons alleen maar sterker maken.'

Het paar doneerde maar liefst 500.000 dollar aan The Malibu Foundation om zo bij te dragen aan het herstel van hun woonplaats. Het zal gebruikt worden om de kosten te dekken voor onder andere financiële hulp aan bewoners, eerste hulpverlening, het opbouwen van verwoeste huizen en het herstellen van natuurparken en de woonplekken voor dieren in die parken.