Mila Kunis wil baby met Ashton

Mila Kunis wil graag kinderen met Ashton Kutcher. Dat heeft een bekende van het koppel aan RadarOnline verklapt. “Mila wil zeker kinderen met Ashton en wil ze graag een joodse opvoeding geven”, zo vertelde de bron aan de website.

De laatste tijd gonst het van de geruchten dat Mila zwanger zou zijn, aangezien ze steeds vaker wordt gespot in ruimvallende kleding. Ook de normaal zo relaxte Ashton die nu de paparazzi probeert weg te jagen, zou de geruchtenmolen in volle gang hebben gezet.

De scheiding tussen Kutcher en zijn ex Demi Moore is deze week eindelijk rondgekomen, en nu dat laatste obstakel uit de weg is kan hij zich verloven met Kunis. Toch, zo weet de bron, is het aannemelijker dat er eerst kindjes komen voordat ze in het huwelijksbootje stappen.

“Toen Ashton met Demi getrouwd was hij erg met de Kabbalah bezig, een stroming in de joodse religie. Maar Mila en haar familie zijn Russische immigranten: veel traditioneler en minder Hollywood,” aldus de bekende. “Ze willen dolgraag joodse baby'tjes. Mila wil ze graag aan haar familie geven want traditie is erg belangrijk voor haar. Het is echt een droom voor Mila en Ashton.”