Mila Kunis beschuldigd van diefstal

Mila Kunis zou een kip hebben gestolen van haar buurmeisje in Oekraïne, maar ze verbaast zich samen met haar man Ashton Kutcher over de vreemde beschuldiging.

Even eerder kwam Kristina Karo naar buiten met het verhaal en de wens om Mila aan te klagen voor 5000 dollar (4600 euro) voor de geleden emotionele schade van de diefstal van haar lievelingshuisdier uit haar jeugd. "Het is schokkend", zo begint Ashton Kutcher zijn relaas in een reactie op de claim van de Oekraïense zangeres die pas naar Los Angeles is verhuisd. Hij zegt dat Mila toen een maand oud moet zijn geweest. "Bizar dat dit verhaal niet gecheckt is."

"Ze was niet alleen één maand oud, maar sprak ook Engels. En ze klaagt je aan op het moment dat ze met een muziekvideo komt", reageert Kutcher geschokt. "Ik was verbluft toen ik het hoorde. Welke kip heb ik gestolen?", vertelt Mila. "Ik voel me al emotioneel gestraft. Ik zou haar aan willen klagen voor 5000 dollar om daar te zitten en naar haar muziekvideo moeten te kijken", grapt de actrice. "Geen green card voor jou", zo concludeert haar man.