×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mijlpaal: Wietze kan eindelijk weer lachen om Mattie

9.01.2018 -

Er is een mijlpaal bereikt gisteravond. Wietze de Jager kan eindelijk weer lachen om Mattie. En dat is nogal wat nadat er zich maandenlang een drama heeft voltrokken tussen de twee waar Wietze letterlijk ziek van is geweest.


Het gebeurde gisteravond tijdens een uitzending van Shownieuws. Maik de Boer maakte een opmerking over Rick Engelkes waarin hij benoemde dat dat echt 'een mattie' is. Hij werd er vervolgens meteen door collega’s op gewezen dat dat woord bij presentator Wietze mogelijk erg gevoelig lag, gezien het verraad dat hij begin mei vorig jaar ervaren heeft.

Zijn voormalig radio-compagnon Mattie tekende namelijk achter zijn rug om een nieuw contract bij Q-music. Het was dan ook een spannend moment hoe Wietze zou gaan reageren op die voor hem zo pijnlijke naam. Maar één blik op de voormalig radio-dj en het was duidelijk: het leed was overwonnen, eindelijk kon Wietze er hartelijk om lachen.

En dat is misschien het begin van de strijdbijl die hopelijk begraven gaat worden…