×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mies Bouwman opnieuw geveld door longontsteking

20.10.2017 -

De 87-jarige Mies Bouwman moest gisteren noodgedwongen haar taken neerleggen. De tv-coryfee is geveld door een longontsteking. De ernst van de situatie is momenteel nog niet bekend.


Mies zou bij de start van een nieuwbouwproject aanwezig zijn, maar moest noodgedwongen afzeggen. Zoon Joost Timp verving zijn moeder bij de feestelijkheden in Elst. 

Het is niet de eerste keer dat de 87-jarige Bouwman getroffen wordt door deze ziekte. In 2014 werd  ze op oudejaarsdag opgenomen in het ziekenhuis, dat ze een week later mocht verlaten.

Mies Bouwman begon in 1951 als omroepster bij de KRO. Ruim veertig jaar lang was ze met haar opgewekte persoonlijkheid een van de meest gezichtsbepalende presentatrices op tv.