×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mieke Telkamp niet langer in Uitvaartmuziek Top 10

Mieke Telkamp niet langer in Uitvaartmuziek Top 10
18.02.2020 -

De klassieker Waarheen Waarvoor van Mieke Telkamp is na jaren verdwenen uit de Uitvaartmuziek Top 10, meldt Monuta. Vorig jaar stond Waarheen Waarvoor van de in 2016 overleden zangeres nog op een negende plek.


Het Ave Maria blijft lijstaanvoerder, gevolgd door Time To Say Goodbye van Andrea Bocelli & Sarah Brightman en Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij. Daarmee is de top 3 onveranderd.

‘In de uitvaartwensen die mensen vastleggen komen meer recente nummers voor. Die zien we niet terug in de Top 10 van daadwerkelijk gedraaide nummers. Als we wat lager in de lijst kijken, komen we een wel heel recent nummer tegen. Op plek 22 staat Danny Vera’s Roller Coaster,’ zegt Yolanda Wouters van Monuta.

De uitvaartverzorger baseert de ranglijst op een analyse van 7000 nummers die vorig jaar zijn afgespeeld bij afscheidsdiensten. Sinds 2015, de eerste keer dat het onderzoek is uitgevoerd, zijn er zeven nummers gelijk gebleven in de Top 10.