×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Jagger stelt tour om medische reden uit

Mick Jagger stelt tour om medische reden uit
30.03.2019 -

The Rolling Stones hebben hun komende tournee van zeventien shows door Noord-Amerika en Canada uitgesteld. Reden voor het uitstel is een 'medische behandeling' van frontman Mick Jagger. Het is niet bekend wat hem precies mankeert.


‘Mick Jagger is door zijn artsen geadviseerd om niet op tournee te gaan vanwege zijn behandeling’, staat in een statement. ‘Hij herstelt naar verwachting volledig en keert zo snel als mogelijk terug op het podium.’

De zanger heeft zelf ook gereageerd met excuses aan de fans die kaartjes hebben gekocht. ‘Ik haat het om onze fans in de steek te laten en ik ben enorm teleurgesteld dat we de tour moeten uitstellen’, schrijft hij op Instagram. ‘Ik hoop snel weer op het podium te staan.’

De tournee zou op 20 april starten in Miami en omvat in totaal zeventien shows. Wanneer de concerten worden ingehaald is nog niet duidelijk.