×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Harren zwaaide volgens zoon met nepwapen

30.07.2018 -

Mick Harren bedreigde zijn voormalige stiefzoon met een nepwapen, niet met een echt vuurwapen. Dat beweert Micks zoon maandag.


'Ze gooiden een barkruk naar hem toe. Uit angst heeft hij toen de neprevolver uit zijn jaszak gehaald', vertelde Bowy aan een ochtendkrant. Zijn voormalige stiefbroer Joey 'rende daarop keihard naar het politiebureau'. 'Mijn vader is erachteraan gegaan om zichzelf aan te geven, wetende dat het niet slim was wat hij heeft gedaan.' Volgens Bowy zag de politie 'al snel' dat Mick geen echt wapen op zak had.

De volkszanger zou al jaren in de clinch liggen met zijn ex Pascale en haar zoon Joey. 'Hij wordt al jaren bedreigd door zijn stiefzoon', zei Bowy, die ook vertelde dat er bij de politie honderden aangiftes liggen. 'Ik ben erbij geweest dat mijn vader rare anonieme telefoontjes kreeg in de auto. Maar volgens de politie is dat niet te traceren. Joey heeft zelfs een keer bij mijn vader voor de deur gestaan met een revolver. Maar omdat er geen camerabeelden van zijn, kunnen we het niet bewijzen.'

Mick krijgt waarschijnlijk maandag te horen of zijn voorarrest wordt verlengd. Omwille van de privacy wilde de politie niet bevestigen dat de vrijdag in Purmerend aangehouden man Mick Harren is. Wel werd bevestigd dat er een arrestatie is verricht in verband met 'een incident met een vuurwapen'.