×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Harren na elf dagen op vrije voeten

9.08.2018 -

Mick Harren komt donderdag op vrije voeten. De volkszanger mag de behandeling van zijn zaak thuis afwachten, zo heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Noord-Holland besloten. Wel moet Harren zich aan bepaalde voorwaarden houden. Hij heeft onder meer een contact- en gebiedsverbod gekregen.


Harren heeft ruim elf dagen vastgezeten. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van bedreiging en van overtreding van de Wet wapens en munitie.

Eind juli werd de 51-jarige zanger gearresteerd in zijn woonplaats Purmerend na een incident met een wapen in een horecagelegenheid aan de Koemarkt. Hij zou daar zijn voormalige stiefzoon, de zoon van zijn ex-vrouw, hebben bedreigd. Harrens zoon Bowy stelde dat het zou gaan om een nepwapen.