Michiel Huisman

Michiel Huisman heeft wat goed te maken bij zijn vrouwelijke tegenspelers

Acteur Michiel Huisman verdiepte zich voor zijn nieuwste film The Other Lamb in de duistere wereld van sektes: zijn Jezus-achtige personage leidt een zelfvoorzienende gemeenschap van vrouwen die geen gebruik maakt van moderne technologieën. Als één van de jonge vrouwen hun levensstijl in twijfel trekt, is het hommeles. 

Om zijn rol zo geloofwaardig mogelijk over te laten komen, sloot Michiel zich tijdens het draaien van de film zoveel mogelijk af van de vrouwen. “Het kwam onze rollen echt ten goede om die afstand te houden”, stelt hij naderhand. “Je merkte dat mijn tegenspeelsters mij niet goed konden peilen, ook niet als de camera uit stond. Ik heb dat op de laatste draaidag geprobeerd goed te maken door iedereen een bos bloemen te sturen.”

Net als de meeste mensen zit ook Huisman inmiddels thuis; de opnames van zijn nieuwe Amerikaanse serie The Flight Attendant werden stilgelegd vanwege de coronacrisis. “New York is heel leeg en stil, je hoort zelfs geen sirenes meer”, omschrijft de acteur. “We zijn gezond, onze dochter volgt online haar lessen. We lezen boeken, kijken films, doen wat klusjes in en rond het huis. Ik probeer wat te schrijven. Maar net als de meeste mensen kijk ik vooral erg uit naar het moment dat het leven weer wat normaler wordt.”

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

LEES OOK:
BROER HARRY SLINGER OVERLEDEN: ‘WE HEBBEN GEEN AFSCHEID KUNNEN NEMEN’
BZV-GEHEIM ONTHULD: YVON JASPERS STUURT PRIVÉDETECTIVE OP BOEREN AF
CUPIDO SCHIET RAAK BIJ ELISE UIT BOER ZOEKT VROUW!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen