×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michelle Williams is verloofd

Michelle Williams is verloofd
17.01.2018 -

Michelle Williams is verloofd. De actrice is ten huwelijk gevraagd door Andrew Youmans, een bankier uit New York, met wie ze in het geheim aan het daten was.


Hun relatie was zelfs zo geheim dat ze nog nooit samen op een rode loper zijn verschenen. Maar een insider weet het nu zeker: Michelle en Andrew zijn verloofd. 'Ze wil een goede man en een stabiel gezinsleven', zo vertelt de bron aan US Weekly.

Tijdens de Golden Globes werd ze al met een diamantenring aan haar vinger gespot. Destijds noemde ze het een 'prachtig juweel', maar had het met geen woord over een mogelijke verloving.

 Op de foto is de verlovingsring duidelijk te zien (Bron: Instagram)

Michelle en Andrew werden voor het eerst samen gezien in Rome, waar de actrice opnames had voor de film Money. Ze werden toen hand in hand en zoenend gespot. Michelle heeft een dochter van twaalf, Matilda, uit haar relatie met Heath Ledger.