×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michelle Williams dankbaar voor alle steun

29.07.2018 -

Michelle Williams heeft haar volgers in een Instagrambericht bedankt voor alle steun en beterschapswensen. De 37-jarige zangeres laat weten dat ze zich nog meer wil inzetten om mentale aandoeningen bespreekbaar te maken.


'Iedereen heeeeeeeel erg bedankt voor alle lieve en steunende berichtjes! Mijn familie, vrienden en verloofde zijn fantastisch', aldus Michelle. Terwijl ze terugkijkt op de afgelopen twee weken zegt ze dat het niet haar bedoeling was dat haar persoonlijke problemen bekend zouden worden. 'Maar nu dat wel het geval is, ben ik nog meer toegewijd aan het aandacht vragen voor mentale gezondheid.'

Zelf werkt ze hard aan het te boven komen van haar depressie. 'Je moet eraan werken, zelfs wanneer je je moe voelt of het gewicht van de wereld op je schouders voelt. Neem een stap tegelijkertijd. Overweldig jezelf niet. Als je alleen uit bed kan komen, je tanden kan poetsen en kan douchen… doe dat. Voor mensen die kampen met een depressie is dat een grote stap. Wees niet depressief en vies. Kies een strijd', lacht Williams.

De Destiny's Child-zangeres meldde zich eerder deze maand bij een psychiatrische kliniek. Michelle kampt al sinds haar tienerjaren met depressie.