×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van der Plas zoekt hulp

25.01.2018 -

Michael van der Plas heeft zijn werk weer opgepakt, maar heeft daarbij wel hulp nodig. Zo is hij op zoek naar personeel voor in zijn Spaanse discotheek Voom Voom.


'Heb je horeca ervaring? Weet je van aanpakken, houd je van de zon en lijkt het je leuk om in de gezelligste discotheek van de Costa del Sol te werken?' , staat er te lezen bij de oproep op zijn Facebook-pagina. Om in aanmerking te komen voor de baan moet je je cv en een foto sturen. 

Michael is afgelopen week weer teruggekeerd om weer aan het werk te gaan. Hij verbleef een geruime tijd in Nederland om te zorgen voor zijn kinderen toen zijn ex-vrouw Samantha de Jong werd opgenomen in een kliniek nadat zij thuis bewusteloos werd aangetroffen.