×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael post foto van zijn gezin

26.02.2018 -

Michael is momenteel dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Naomi en zijn kinderen in Spanje. Net voordat hij weer terugging vanuit het koude Nederland naar het zonnige Spanje deed hij een fotoshoot met al zijn kinderen. Super schattig...


'Ik mocht net voor het vertrek naar Spanje een shoot doen met al mijn kinderen. Deze foto spreekt mij heel erg aan omdat alle snuitjes er zo karakteristiek opstaan. Ik wilde dit even met jullie delen…', schrijft Mike op zijn Facebookpagina.

Angelina en Milano, de twee kinderen die Michael samen met zijn ex Samantha de Jong heeft, wonen momenteel bij hun vader in Spanje. Deze keuze is gemaakt zodat 'Barbie' de tijd heeft om aan zichzelf te werken na een mislukte zelfmoordpoging in januari. Mike is maar wat trots op zijn kids en deelt de ene zonovergoten foto na de andere. Lief!