Michael J. Fox kruipt op het podium bij Coldplay

Wat een talent, die Michael J. Fox. Hij kan acteren en ook nog eens denderend gitaar spelen. Hij kroop gisteravond op het podium bij Coldplay, op speciaal verzoek van Chris Martin zijn zoon Moses.

De liedjes Johnny B. Good en Earth Angel worden aangevraagd door Moses Martin. Hij is te zien op het grote scherm en vraagt zijn vader of hij alsjeblieft de liedjes wil spelen uit hun favoriete film Back To The Future. Voor zijn kleine vent doet Chris Martin dat natuurlijk graag. 

Ongeveer twee minuten na het begin van het lied introduceert de zanger Michael J. Fox. De acteur komt met zijn gitaar het podium op en speelt de twee liedjes mee in het stadion van New Jersey. Daar was Colplay voor de Head Full Of Dreams Tour. 

Dit is niet de eerste keer dat Michael meedeed met de mannen van Colplay. In 2013 sprong hij ook het podium op om Johnny B. Good mee te spelen. Toen trad de band op bij een evenement voor het goede doel van Michael, het Michael J. Fox Parkinson Foundation. De acteur lijdt zelf aan deze ziekte. 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen