×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael J. Fox geopereerd aan ruggengraat

22.04.2018 -

Michael J. Fox herstelt van een operatie aan zijn ruggengraat. De belangrijke operatie is goed verlopen, vertelt een woordvoerder van de Amerikaanse acteur.


De operatie staat los van de ziekte van Parkinson waar Michael aan lijdt. 'Hij is nu aan het herstellen. Hij voelt zich goed en kijkt ernaar uit om deze zomer weer op de golfbaan te staan', zegt de woordvoerder. Door de operatie moet de acteur een aantal optredens annuleren. Zo is hij eind deze maand niet aanwezig bij de Calgary Comic and Entertainment Expo in Canada.

De Back To The Future-acteur maakte in 1998 wereldkundig dat hij aan de ziekte van Parkinson lijdt. Rond de eeuwwisseling speelden de symptomen van de zenuwziekte hem zoveel parten, dat hij stopte met acteren. Later pakte hij zijn Hollywoodcarrière weer op, voornamelijk met televisierollen. Hij won drie Emmy Awards voor zijn rol in The Good Wife en was verder onder meer te zien in enkele afleveringen van Curb Your Enthusiasm. Komend seizoen is hij te zien in de tv-serie Designated Survivor, waarin hij een doortrapte advocaat zal spelen die een onderzoek leidt naar het lekken van vertrouwelijke informatie.