×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael: ‘Ik ben als een kind zo blij’

23.01.2018 -

In de zware tijden die Samantha en Michael momenteel doormaken, is een aardig gebaar altijd fijn. Zo was Michael vanochtend positief verrast door een fietsenmaker: 'Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, custom made, met twee bankjes voor mijn kids'.


Samantha werd met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Momenteel is zij in alle rust aan het herstellen in een kliniek. Michael, momenteel woonachtig in Spanje, kwam halsoverkop naar Nederland om voor de kinderen te zorgen. Maar dan heb je natuurlijk wel goed vervoer nodig om je kinderen bijvoorbeeld naar school te kunnen brengen. Iets waar hij als vader al snel tegenaan liep.

En hoe fijn is het dan als je hulp krijgt van mensen met een groot hart: 'Omdat Samantha even uit beeld is, even een verhaal over mensen met een hart. Ik hoorde enkele weken geleden al dat Angelina een hele gave vette FatBike zou gaan rijden. Zo'n ding had ook mijn interesse en samen met Bianca ben ik gaan kijken in de fietsenzaak. Echt supergaaf, we hebben er allebei een meegenomen voor in Spanje', aldus Michael.

Maar dat lost nog niks op voor in Nederland: 'Nou was de situatie hier en ik ben halsoverkop uit Spanje gekomen. Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen. Ben ik hier met helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. Klinkt gek maar een fiets is dan wel handig. Dus ik heb vanmorgen die fietsenwinkel gebeld met de vraag of er iets mogelijk is dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden. Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, custom made, met twee bankjes voor mijn kids. Dan kan ik als een kind zo blij zijn met een fiets, grote klasse!', besluit hij. Top!

 

Echt super van @struyck2wielers Omdat Samantha even uit beeld is, even een verhaal over mensen met een hart. Ik hoorde enkele weken geleden al dat Angelina een hele gave vette Fatbike zou gaan rijden, van Struyck2wielers in Ede. Zo'n ding had ook mijn interesse en samen met Bianca ben ik gaan kijken in die fietsenzaak. Echt supergaaf, we hebben er allebei een genomen voor in Spanje. Bruce is een echte fietsenMAKER die zelf zijn fietsen bouwt. Custom made noemen ze dat. Dat is niet iets wat je bij een gewone fietsenzaak kan kopen, het is ambacht en met liefde gemaakt. Zo super gaaf. Nou was die situatie hier en ik ben hals-over-kop uit Spanje gekomen. Het gaat om mijn kinderen en het herstel van de moeder, dus alles laten vallen. Ben ik hier, helemaal geen makkelijk vervoer voor in de stad. klinkt gek maar een fiets is dan wel handig. Dus ik heb vanmorgen Bruce Struyck gebeld, is er iets mogelijk dat goed en stevig is en waar twee kinderen op vervoerd kunnen worden? Wat denk je, vandaag komt hij langs met een knaller van een fiets, ook custom made, twee bankies voor me kids. Ken je dan als een kind zo blij zijn met een fiets he, grote klasse. Groeten Mike

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op