Michael en Catherine weer samen

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer bij elkaar. Dat onthult de moeder van de acteur. "Ik wist wel dat ze eruit zouden komen", aldus Diana Dill. "Ze zijn allebei zo zachtaardig... En ze zijn altijd erg hartelijk en makkelijk naar elkaar toe geweest."

De moeder van Michael doet haar verhaal in de New York Daily News. Volgens de krant zit er dan misschien toch nog een 'happy ending' in voor het Hollywood-koppel.

Michael (69) en Catherine (44) maakten in augustus van vorig jaar bekend dat ze uit elkaar gingen. De twee hadden een moeilijke periode achter de rug waarin hij een gevecht leverde tegen keelkanker en zij zich liet behandelen aan een bipolaire stoornis.

"Catherine probeert ermee om te gaan, ze is heel realistisch", zegt Diana over de stoornis. Ze omschrijft de actrice als 'open en grappig'. "We kunnen het uitstekend met elkaar vinden." Michael is volgens zijn moeder 'begripvol'. "Hij redt zich goed, echt waar."

De laatste twee maanden probeerden de filmsterren, die twee kinderen hebben, weer dichter tot elkaar te komen. "Ze zijn met de kids op vakantie naar Canada, Bermuda en de Caraïben gegaan." De vrouw benadrukt dat hun kroost alles voor ze betekent.

Dill heeft zich niet met de huwelijksproblemen bemoeid, want dat leek haar geen goed idee. Of Douglas en Zeta-Jones samen oud worden, kan de 91-jarige ex van Kirk Douglas niet zeggen. "Maar ik hoop het wel. Ik denk dat ze daar zelf wel achter komen."