×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Bublé zal niet zingen voordat zoontje beter is

11.11.2016 -

Michael Bublé gaat niet terug het podium op voordat zijn zoontje beter is. Dat heeft zijn vriend, muziekproducer David Foster, gezegd.


Dat zei hij in een interview met ET Canada. Volgens David leeft hij nu in een bubbel na het verschrikkelijke nieuws. 'Je wereld klapt dicht. Je gaat in een bubbel en er is niets anders belangrijk dan je kind.'

Daarna gaat hij verder: 'Hij zal niet zingen, voordat zijn kind beter is.' David zegt ook dat Noah, het 3-jarige zoontje van Michael, gelukkig goede dokters om zich heen heeft en dat hij relatief fit is. 

Michael Bublé en zijn vrouw brachten onlangs het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat hun zoontje aan kanker lijdt. Michael zijn schoonzus vertelde onlangs dat het om leverkanker gaat.