Michael Boogerd gaat scheiden

Michael Boogerd (37) scheidt na 8 jaar huwelijk van zijn vrouw Nerena (30). Het stel ging al eerder tijdelijk uit elkaar en zet er nu definitief een punt achter.

Michael en Nerena brachten het nieuws gisteravondgezamenlijk in een interview met RTL Boulevard. Nerena: “In een huwelijk beleef je een boel hoogtepunten,maar soms ook hele diepe dalen. Dan moet je soms concluderen: zo gaat het echtniet meer.”

De ex-wielrenner en voormalig Miss Nederland gingen in 2008al tijdelijk uit elkaar. Toen Michael een punt achter zijn wielercarrière zettebelandde hij in een zwart gat en dat zorgde voor een hoop serieuzerelatieproblemen.

In 2004 kregen Michael en Nerena samen een kind. Michaelvindt het vreselijk dat hij en Nerena hun zoontje Mikai nu niet samen kunnenopvoeden. “Ik zit er natuurlijk ook niet op te wachten om alleen tewonen en je kind drie dagen per week te hebben, maar geloof dat niet veelmensen daar op zitten te wachten. Vanuit dat oogpunt sta ik er niet achter,maar ik ben wel zo realistisch dat ik inzie dat het niet meer ging.”