×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meryl Streep geeft krachtige speech tot groot ongenoegen van Donald Trump

9.01.2017 -

Meryl Streep kreeg gisteravond bij de Golden Globes een oeuvre-award en greep die gelegenheid aan om een krachtige toespraak te houden. Ze spreekt over het behouden van diversiteit, over het laten zien van empathie via het werk van de acteurs en ze bespreekt het meest vreselijke moment dat ze afgelopen jaar zag op televisie. Dat is het moment dat Donald Trump een gehandicapte journalist imiteerde.


Dat moment is haar bijgebleven. 'Niet omdat het goed was. Integendeel', zegt Meryl die haar stem bijna kwijt is. Donald Trump is niet blij met de aandacht dit hij kreeg in haar speech. 

Hij is daarom wederom naar Twitter gegaan om zijn ongezouten mening te verkondigen. 'Meryl Streep, een van de meest overgewaardeerde actrices in Hollywood, kent me niet maar viel me aan. Ze is een Hillary-aanhanger die flink heeft verloren. Voor de 100ste keer, ik heb nooit een gehandicapte journalist belachelijk gemaakt (dat zou ik nooit doen), maar ik liet gewoon zien hoe hij kronkelde toen hij een 16 jaar oud verhaal compleet veranderde om mij in een slecht daglicht te zetten. Gewoon nog meer heel oneerlijke media!' 

Meryl heeft nog niet weer gereageerd op de tweets van Donald en het is ook maar de vraag of ze dat gaat doen. 

Ze sloot haar speech af met een klein eerbetoon aan Carrie Fisher. 'Zoals mijn goede vriendin prinses Leia ooit zei: neem je gebroken hart en maak er kunst van!'