Mental Theo stort in ravijn

Dat moet schrikken geweest zijn! Mental Theo was aan het snowboarden, maar dat ging niet helemaal goed. Hij is in een ravijn gestort en kwam in het ziekenhuis terecht.

Hij liep enkele zwaar gekneusde ribben en gekneusde longen op tijdens dit ongeluk. Theo knalde tijdens zijn val tegen verschillende bomen en stenen. Dat vertelt hij in de Coen en Sander Show. 

Gelukkig kan hij het navertellen en is het niet zo heftig als het klinkt, vindt de dj. 'Het valt reuze mee, gebeurt mij ook niet vaak. Ik ben gewoon in het ravijn gestort. Er stonden wat bomen, rotsen en andere rotzooi.' 

Als de radiodj's hem vervolgens aan het lachen maken, klaagt hij toch wel. 'Je mag me niet laten lachen', zegt hij. 'Het doet wel veel pijn, de twee zwaar gekneusde ribben. Als zoiets gebeurt en het een half uur duurt voordat je weer boven bent, dan ga je wel nadenken over wat zo'n Schumacher is overkomen.' Gelukkig had Theo eraan gedacht om bescherming aan te doen. 

Juist nu de dj een keer op het pad bleef en dus niet buiten de piste ging, is het mis gegaan. 'Ik kom altijd buiten de piste en nu was ik een keer op de piste. Ik zat op een simpel pad en daar was een hap uit. Ik kwam te dicht bij de kant en raakte dat gat en vloog door de lucht. 'Raak niks, raak  niks', dacht ik nog.' Inmiddels is hij uit het ziekenhuis en ligt hij in zijn appertement in Nederland. 

Mental Theo was op vakantie in Oostenrijk met zijn vrouw. Ze hadden het onwijs naar hun zin, als we de kiekjes moeten geloven, maar de vakantie is op deze nare manier aan een einde gekomen. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen