×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mental Theo met gipsvlucht naar huis

27.01.2017 -

Mental Theo heeft zijn wintersportvakantie in Oostenrijk moeten afbreken. De dj kwam ten val en moest met een gipsvlucht terug naar Nederland. Inmiddels is hij weer thuis, liet Theo vrijdag weten via een Instagramvideo.


“Lieve vrienden, ik ben weer in Nederland. Met mij gaat alles goed”, zei de dj vanuit zijn bed. “Het viel eigenlijk allemaal best wel mee: rib gekneusd, long gekneusd, blauwe plekken en te veel zon gehad.”

Theo kwam donderdag ten val toen hij offpiste aan het snowboarden was. Volgens Shownieuws stortte de dj tien meter in een ravijn. Ondanks de flinke smak is Theo niet van plan het rustig aan te gaan doen. “Zaterdag ben ik er gewoon bij op de Peppermill-reünie in Limburg!”